logo-atelier-speksnijder
Kleding

Ladybird Wedding Dress

Elke bruid wil er op haar trouwdag bijzonder uitzien en zich bijzonder voelen. Met Bruidscollectie.nl kan je precies dat! De Ladybird trouwjurk is een elegant, klassiek ontwerp waarmee je er als een ster uitziet. Van de ingewikkelde kralen details tot de luxe satijnen stof, deze jurk zal zeker hoofden doen omdraaien. Laten we eens nader bekijken wat deze jurk zo bijzonder maakt.

Kwaliteitsstof

De Ladybird trouwjurk is gemaakt van hoogwaardige satijnen stof die zacht en luxe aanvoelt tegen je huid. Dit type stof staat ook bekend om zijn duurzaamheid, dus je kunt er zeker van zijn dat je droomjurk ook na vele wasbeurten in perfecte staat blijft. Bovendien heeft hij een mooie glans die je zal laten stralen als je door het gangpad loopt!

Ingewikkelde kralen details

Deze jurk heeft prachtige kraaldetails langs het hele lijfje en de rok om dit tijdloze ontwerp een vleugje glans te geven. De kralen zijn perfect geplaatst zodat ze het licht vangen als je beweegt, waardoor een opvallend effect ontstaat zonder te opzichtig of over-the-top te zijn. Of je nu op zoek bent naar iets subtiels of iets dramatisch, de kralen op deze jurk zullen je niet teleurstellen!

Atelier-Speksnijder-Ladybird

Ingebouwd korset

Deze jurk heeft ook een ingebouwd korset voor extra steun en comfort gedurende de hele dag. Door de verstelbare veters kun je de pasvorm aanpassen, zodat je zeker weet dat hij niet te strak of te los zit als het tijd is voor je grote onthulling! Het korset helpt ook bij het creëren van een flatterend silhouet door je rondingen op alle juiste plaatsen te accentueren – geen shapewear nodig!

Of je nu op zoek bent naar iets klassieks of iets glamoureus, de Ladybird trouwjurk van Bruidscollectie.nl heeft alles wat je nodig hebt om te schitteren op je speciale dag! Met zijn kwaliteitsstof, ingewikkelde kraaldetails, en ingebouwde korset-je kunt gewoon niet fout gaan met dit tijdloze ontwerp. Dus wacht niet langer – maak je dromen vandaag nog waar met deze prachtige bruidsjurk!